In It To Win It

Cooper VD Heffinck x Cascavelle x Ahorn Z

Født: 26.06.2016

Farge: Skimmel

Kjønn: Hoppe

Hoppestamme: Holstein stamm 4303

Cooper Van De Heffinck Caretino Caletto II
Isidor
Erle Landlord
Zisterne
Kaja I ERDH Cascavelle Cantus
Fangelika
Annina Ahorn Z
Sanina

 

Jos Van De Heffinck (kåret sønn av Cooper Van De Heffinck, født 2009. 6 år på video)

Idefix (sønn av Cooper Van De Heffinck, født 2008)

Brunskimlet, høyreist, edelt og langbent hoppeføl med nydelig hode og feminint utrykk. Veldig hengivent og har super personlighet..
Føllet er under registrering i Norsk Varmblod og innmeldt til Breeders, men avlet på Holsteiner stammer og kommer fra Holstein hoppestamme ,4303 samme hoppestamme som bla Carinjo (Patrice Delaveau ), Antares 68 (Marcus Ehning) og Lascadell.

Mor: Kaja I ERDH er Bezirkspræmiert i Holstein og utnevnt til Elitehoppe i Dansk Varmblod. Kaja fikk sitt første føll som 4-åring og ble deretter solgt til Danmark hvor hun gikk i sporten i flere år, og vant 1,50 klasser under Lars Nørgaard Pedersen (Chef d’ Equipe for Denmark)

Kaja sitt første avkom Lake Bid ble vinnerhingst på Holstein kåringen i 2001, og deretter solgt på Holsteinforbundets hingsteauksjon for 375.000 Euro til Nederland og siden solgt til Polen hvor han gikk 1,45 klasser.
Kaja’s sønn Camillo ASK, uttatt til kåring i Herning som 3 åring og gikk videre til brukstest. Egnethetstest vinner som 4 åring med 937,50 poeng, og den sprangbetonte 4 åring i Danmark med høyest poeng, 5 plass i Dansk Varmblods Unghest Championat for 5 åringen før han ble solgt til USA.
Kaja’s lovende 5-årige datter Kiki ASK gjør det også bra i sporten og kom på 3 plass i Breeders Trophy for 4-åringer i 2015 og hatt veldig gode resultater med rytter og eier Michelle Perrymann, og de ble blandt annet plassert I begge innledende klasser og kom på 3 plass i finalen CSIYH1* Lummen (BELGIA) i April 2016

Far: Cooper Van De Heffinck, sønn av legendariske Caretino (far til Casall ASK), er en stortgalloperende scopey hest med kvikke reflekser og fantastisk bakbeinsteknikk.

Vinner av BWP stallion championship Moorsele 2009
Cooper har hatt stor suksess i sporten og vant 1,50 Grand Prixer under Olivier Philippaerts, før han ble solgt til Ukraina.
Cooper Van De Heffincks gir sine avkom god gallop, scope, elastisitet, kvikke reflekser og super bakbeinsteknikk.

In It To Win It er virkelig et spennende føll som er avlet for fremtiden med tanke på sport og avl, og selges kun fordi jeg har beholdt halvsøsteren, fjorårets hoppeføll etter samme hoppe.

Prisklasse: Middels – Høy.